Team Toppodotherapie Bartels

Bij TOPpodotherapie Bartels zijn drie podotherapeuten werkzaam. Stuk voor stuk professionals met ruime kennis en ervaring in podotherapie, maar ook met eigen specialismen om u nog beter van dienst te zijn. Graag stellen we ons team aan u voor:

Marieke Bartels   

De oprichtster van TOPpodotherapie Bartels. Marieke is sinds 1998 werkzaam in het vak. Sinds 1999 is zij begonnen met haar eigen praktijk in Fysiotherapie Praktijk Walvoort-van de Borst in Etten-Leur. Na een intensieve samenwerking van 17 jaar waren we in het begin van  2016 genoodzaakt te verhuizen. Hierdoor zijn onze werkzaamheden uitgebreid en kunnen we meer gehoor geven aan onze specialisaties. Hier bevindt zich ook de werkplaats waar de podotherapeutische zolen vervaardigd worden.
In 2009 opende Marieke een praktijk in Hoeven bij Manuele en Fysiotherapiepraktijk Caron en Den Arend. Waarna in 2012 nog een praktijk geopend werd bij Fysiotherapie de Weerijs in Rijsbergen. De laatste locatie die erbij kwam zit in Sint Willebrord en is ook in samenwerking met de Arcusgroep.
Tevens heeft Marieke in 2013 de bachelor opleiding voor sportpodotherapeute succesvol afgerond.
Marieke is werkzaam op de locatie Etten-Leur.

 

 

Renée van Antwerpen

Podotherapeut en opleiding CIOS. Studeerde In 2007 af als sportinstructrice. In 2011 ronde zij haar opleiding podotherapie succesvol af. Sinds januari 2013 werkt Renée vier dagen per week in de praktijk van Toppodotherapie Bartels. Vanwege haar vooropleiding heeft zij een affiniteit met sporters.
De ene blessure is de andere niet, waardoor een trainingsadvies soms ook erg nuttig kan zijn.
Renée is momenteel bezig met een opleiding echografie en werkzaam in Etten-Leur en Rijsbergen.

 

 

 

 

Laura van der Heijden


In 2012 is Laura afgestudeerd als podotherapeut, tevens heeft zij in 2017 de master opleiding bewegingswetenschappen succesvol afgerond. Na 4 jaar full time te hebben gewerkt bij een andere praktijk is Laura klaar voor een nieuwe uitdaging en per 1 september 2016 bij Toppodotherapie Bartels werkzaam.  Haar hobby’s zijn hockey en hardlopen.

 

 

 

 

 

 Cristel Jongmans

Naast haar parttime baan in het Bravis Ziekenhuis te Bergen op Zoom is Cristel sinds oktober 2014 werkzaam bij Toppodotherapie Bartels als administratief medewerkster.
Zij staat volledig klantgericht voor u klaar!

 

 

 

 

 

 

 

Wilfred van de Voort

Na 21 jaar werkzaam geweest te zijn als orthopedisch schoenmaker vond hij het tijd om zijn kennis te verrijken! Vanaf 2016 is Wilfred parttime werkzaam in het lab om de zolen te maken en af te werken.Wellicht is Wilfred een bekend gezicht voor u, vanwege zijn vakkundige schoenreparaties. Kijkt u maar eens op :
www.schoenmakerijvandevoort.nl