Herzog Sport Compressiekousen

Wat zijn compressiekousen?

Bij het sporten, hardlopen, springen, wenden en keren hebben de benen veel te verduren. Bij iedere pas wordt tot wel drie keer het lichaamsgewicht opgevangen. Met Herzog Compressiekousen sport je fijner, herstel je sneller en heb je minder spierpijn, kuitklachten en scheenbeenblessures.

Wat kunt u van ons verwachten?

 

Een correct drukverloop vanaf de enkel naar de knie zorgt voor optimale afvoer van het aderlijk bloed met afvalstoffen. Een goed aangemeten Herzog Sport Compressiekous voorkomt daardoor een hoop narigheid. Tevens ondervinden de spieren als gevolg van de compressie ook een stevige ondersteuning, waardoor blessures minder makkelijk ontstaan.

Online afspraak plannen

 076 – 50 11 988

Voorkomen van blessureleed

Een goede warming-up en goede schoenen zijn een voorwaarde voor het voorkomen van blessureleed, maar dit is soms niet voldoende. Ook de spieren hebben extra ondersteuning nodig en dat kan gemakkelijk gerealiseerd worden met compressiekousen.

Wetenschappelijk aangetoonde werking

Herzog Sport Compressiekousen zijn de enige die een wetenschappelijk aangetoonde werking hebben. De hoge compressie zorgt ervoor dat de impact van de landing in de loopbeweging goed wordt opgevangen. De kousen van Herzog zorgen voor een schokdempend effect waardoor er veel minder spierschade zal optreden.

Kijk op https://www.herzogmedical.com/ voor meer informatie.