Bedrijfspodotherapie

Wat is de bedrijfspodotherapie?

Bedrijfspodotherapie is het aanpakken of voorkomen van voet- of voetgerelateerde klachten bij medewerkers. Door goed te kijken naar (mogelijke) klachten aan voet, enkel, knie, heup en rug van uw medewerkers kunnen wij het welzijn van uw medewerkers verhogen wat verzuim terugdringt. Daarnaast is het uw wettelijke verantwoording dat medewerkers gecertificeerde schoenen en/of zolen dragen tijdens het werk.

Wat kunt u van ons verwachten?

Toppodotherapie Bartels biedt een arrangement aan voor totale voetzorg voor bedrijven. Medewerkers hoeven niet naar ons te komen. Onze bedrijfspodotherapeut kan in overleg ook bij uw bedrijf langskomen en maakt een voetscreening van de deelnemende medewerkers. Na deze screening kunnen wij voetklachten signaleren en behandelen waardoor de fysieke en indirect ook de mentale gezondheid verbetert. Ook de werk- en/of veiligheidsschoenen worden door ons gecontroleerd. We kijken naar de perfecte pasvorm en meten de juiste lengte- en breedtemaat. De medewerker ontvangt een schoenadvies. De benodigde gecertificeerde veiligheidszolen kunnen wij uiteraard ook leveren.

Meer weten over het arrangement voor uw bedrijf? Bel ons op 076 501 19 88, mail naar info@podotherapiebartels.nl of neem contact op.

Online afspraak plannen

 076 – 50 11 988

Eisen voor veiligheid van werkschoenen

De regelgeving voor werk- en veiligheidsschoenen is aangescherpt. Naast de schoen moet ook de steunzool voldoen aan de wettelijke eisen volgens de EN ISO 20345 normering. Uw werkgever is aansprakelijk als niet de juiste schoenen of zolen worden gebruikt voor het werk.​

Fysiek ongemak tijdens het werk?

Heeft u voet-, enkel-, knie-, heup- en rugklachten tijdens het werk en draagt u speciale werkschoenen?

Bedrijfspodotherapie kan hierbij helpen om de klachten te verminderen. Zo kunt u weer comfortabel en als het even mogelijk is, pijnvrij werken.

Wij meten de juiste steunzolen aan​

Toppodotherapie Bartels maakt een zorgvuldige screening van uw voeten. Als u steunzolen draagt, controleren wij of deze aan alle eisen voldoen en of u er nog voldoende steun aan heeft. Wij maken voor u veiligheidszolen op maat.

Keuze uit vele veilige werkschoenen

Voor nieuwe werkschoenen heeft u een ruime keuze uit schoenen die comfortabel zijn én voldoen aan wetten en regels. Wij kijken naar de perfecte pasvorm. De lengte en breedte van uw voet meten we op voor het beste resultaat. Bij TopPodotherapie Bartels is het mogelijk in ruim 200 verschillende type veiligheidsschoenen gecertificeerde podotherapeutische veiligheidszolen te maken. Op dit moment is dit mogelijk voor het merk Emma, Atlas, Uvex en Elten. Betreft het een ander merk veiligheidsschoen neem dan contact met ons op.